Laura Malina Seiler

Leer hoe je je leven kunt veranderen

op cellulair niveau voor gezondheid, rijkdom en een gezondere planeet. 

gratis masterclass in het engels met nederlandse ondertitels
Laura Malina Seiler

Bruce H. Lipton, PhD

Bestseller auteur

Celbioloog

Spirituele Leraar

Jouw cellen:

In deze GRATIS Masterclass met Bruce Lipton ontdek je…

Waar biologie en spiritualiteit samenkomen

Al het leven bestaat uit cellen. Jouw gedachten veranderen rechtstreeks cellen. Dit betekent dat met de bewuste afstemming van je denken, je het LEVEN zelf verandert.

Dit is een wetenschappelijke waarheid die Bruce Lipton wereldwijd heeft bewezen.

Doe mee met Bruce Lipton in deze Masterclass om te leren hoe je kunt creëren wat je wenst door mentale afstemming. In het belang van de hele mensheid is deze afstemming de sleutel tot de chaos waarin we ons wereldwijd bevinden.

Leave Blank

Leave Blank

DOEL

Je zult begrijpen hoe het helen van onszelf van vitaal belang is in de race om onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties.

BALANS

Je leert hoe de geest-lichaamsverbinding werkt voor evenwicht en optimale gezondheid en hoe je het leven kunt creëren dat je wenst.

FOCUS

Je leert hoe je je geest kunt concentreren om bewust je gedachten te sturen voor positieve verandering – voor jezelf en het grotere collectief.

Word meester van je leven, in plaats van slachtoffer van je erfelijkheid.

Bruce H. Lipton, PhD

Je bent wat je denkt

Nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen hebben het mechanisme van de mind-body-spirit verbinding belicht. Nu weten we dat onze bewustzijnstoestand of ons denken de toestand van onze gezondheid weerspiegelt.

En de toestand van onze individuele gezondheid weerspiegelt de gezondheid van het collectief. En collectief zijn we verantwoordelijk voor de huidige staat van de planeet.

Wat zegt jouw denken over je leven, op dit moment?

Als je er klaar voor bent om het niveau van je bewustzijn te verhogen en je leven te veranderen, dan is deze Masterclass de plek om te beginnen.

Wall of love van onze younity studenten ❤️

Wie is

Bruce Lipton?

Bruce H. Lipton, Ph.D., is een pionier op het gebied van de nieuwe biologie en internationaal erkend voor zijn prestaties bij het overbruggen van de kloof tussen wetenschap en spiritualiteit.

Als stamcelbioloog werkte hij aan de University of Wiscon Medical School en kreeg later bekendheid met zijn baanbrekende stamcelonderzoek aan de Stanford University. Als gevierd auteur kwam hij wereldwijd op bestsellerlijsten met zijn boek ‘The Biology of Belief’. In 2009 ontving hij de prestigieuze Goi-vredesprijs (Japan) voor zijn wetenschappelijke bijdrage aan een vreedzamere wereld.